E-mail: info@autovelsen.nl

Ons bedrijf

Over Auto Velsen

Auto Velsen richt zich op in- en verkoop van betaalbare tweedehands auto’s. Als wij een auto inkopen dan wordt deze grondig gecheckt zo dat je straks in een goede, betrouwbare auto rond rijdt. De occasions waar wij naar op zoek zijn, zijn betaalbaar, hebben een lage kilometerstand en kunnen na aankoop nog jaren de weg op.

Voordat je met jouw nieuwe occasion de weg op gaat zorgt Auto Velsen voor een grondige check, een professionele reiniging  en minimaal 3 maanden APK. Dat is wel zo vertrouwd. Blijkt er onverhoopt toch iets mee aan de hand te zijn neem dan meteen contact met ons op.

Ook helpen we je graag bij een zoekopdracht. Zoek je naar een auto voor een groot gezin? Wil je graag een auto met een hoge instap? Of moet de auto sportief ogen? We gaan voor je op zoek en weten precies de occasion te vinden die betrouwbaar is en die goed bij jouw situatie past.

Op de meeste occasions in onze voorraad is de Nationale Autopas (NAP) van kracht. Auto Velsen heeft betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zodat je zorgeloos de weg op kunt.

Wil je meer weten? Neem dan nu contact met ons op. Of bekijk ons aanbod hier.